SAMEN TERUG NAAR DE NATUUR

Voelovertuiging traject

Tijdens dit traject gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om geheel te vertrouwen op je gevoel, midden in de natuur met je maatje aan je zijde. Zoals je begrijpt werk ik intuïtief en werk ik met wat je ervaart van de natuur, je maatje, je emoties en je gevoel. Ze hebben je wat te vertellen. Hierdoor zal je meer rust ervaren en meer vertrouwen in het leven. Je ervaart dat je er wel toe doet. Je voelt je (weer) welkom en veilig. Je mag er wel ZIJN.

Mijn werkwijze

Zoals je vast begrijpt, werk ik met mijn gevoel en het liefst in de natuur.

 

Allereerst spreken we een kennismakingswandeling af die zich plaatsvind in het Oostpolderpark in Papendrecht. Dit is uiteraard samen met je maatje. 

 

Tijdens deze wandeling luister ik naar je verhaal en laat ik je ervaren wat ik voor je kan doen. Vaak zijn dit kleine oefeningen. Dit is altijd op basis wat voor beide goed voelt. We gaan het namelijk uiteindelijk samen onderzoeken en het is jouw proces waar wij, je maatje en ik bij mogen staan. Tijdens zo’n wandeling is het grootste gedeelte natuurlijk kennismaken met elkaar en kan je mij alles vragen. Hierna volgt, als het voor beide oké is, het inplannen van de eerste sessie.

 

Elk traject is altijd aansluitend op het duo die ik voor mij heb. Dat houd in dat ik intuïtief in samenspraak met jou en je maatje af tast wat we kunnen onderzoeken. We werken met wat er zich toont. Dat wilt zeggen dat ik werk met de rode draad, Het niet welkom en onveilig voelen.

 

Bij mij is het de bedoeling dat we eerst gaan beginnen met contact te maken met ons gevoel. Je maatje aan je zijde is er niet voor niks en wilt dat je contact legt met wat je voelt. In de eerste sessies maken we contact met wat je hond je wilt vertellen en leren we weer vertrouwen op ons gevoel, want als je je hond goed kan aanvoelen, dan kan je ook vertrouwen op wat jij nodig hebt. Bij je maatje voel je je immers vertrouwt. 

 

Tijdens onze sessies wordt er ook niet veel gepraat, dus je hoeft mij ook niks uit te leggen, zo lang jij het maar voelt. Daarbij kan je het niet welkom en onveilig gevoel ook niet in woorden uitleggen, dat kan je alleen maar voelen. Honden reageren hier ook feilloos op.

 

Het is de bedoeling dat je eerst vertrouwt raakt met je gevoel. Doordat je je vaak niet welkom voelt, durf je vaak niet naar je gevoel te gaan. Dat voelt te pijnlijk, daarom beginnen we eerst met intuïtieve wandelingen, waarbij je niet gelijk de diepte in gaat, maar samen met je maatje even opgaat in de natuur en vanuit intuïtie aftast samen hoe jullie wandeling gaat verlopen. Je hond laat je de vrije loop. Het is de bedoeling ingaan op wat de wandeling met je doet en de keuzes die jullie beide maken. Hoe jullie op elkaar reageren.

 

Hierna volgt er een sessie waarbij je telepathisch contact legt met je maatje. Onze honden zijn bij ons om ons te leren naar ons gevoel te brengen en hierdoor leer je dus zo te communiceren met je maatje die je altijd van wijsheid kan voorzien. Daarnaast triggert je maatje jou in bepaalde dingen, juist om het te mogen aankijken, want raakt het je? Ik zeg maar zo:

 

Honden die triggeren zijn geen boosdoeners, maar boodschappers. 

 

Eigenlijk net als wij.

 

 Daarnaast krijg je systemische coaching sessies om echt te onderzoeken waar het aanligt waar het gevoel van niet welkom en niet veilig voelen vandaan komt en wat je nodig hebt om jezelf wel recht van bestaan te geven. Met systemisch werken bedoel ik dat we naar je systeem van herkomst gaan kijken en te kijken naar het systeem in jou zelf. Alles wat we ervaren en hoe we handelen in het leven, komt voort uit de familiesysteem en natuurlijk word je door het leven ook beïnvloed door andere systemen, zoals school, vrienden, werk etc. Ook in jou is een systeem. Dat gevoel van niet veilig en niet welkom voelen speelt zich voornamelijk af in jou. Jouw overtuigingen, gedachten en emoties. Soms is het zo verwarrend waar het gevoel vandaan komt. Het lijkt je soms te overspoelen. Om rust en overzicht te krijgen is het dan fijn om het van een afstandje te kunnen observeren. Observeren is gewoon kijken naar hoe dingen tot stand zijn gekomen en hoeft ook niet uitgelegd te worden. Hierbij is het essentieel om te luisteren naar wat je gevoel zegt en zo ook je emoties toe te mogen laten. Vandaar dat we eerst aan de slag gaan met het omgaan van je Intuïtie en je emoties. Alles mag er zijn op dit moment. Er wordt niet veel gezegd, maar voornamelijk gevoelt. Tegelijkertijd zal je maatje ook op jou reageren en zal je dus ook van hem inzichten krijgen op de situatie waardoor jij dit gevoel ervaart van niet welkom zijn. Hierdoor zal je dus Hierbij staan je maatje en ik nogmaals bij jou. Jij bepaald de koers.

 

Als laatste een expressiesessie. In deze laatste sessie kom ik bij jullie langs (hopelijk mogelijk in de toekomst in een eigen ruimte in Papendrecht) met wat knutsel materiaal. Hiermee kun je al je inzichten of simpel weg hoe je nu je voelt waarneembaar voor jezelf maken op jouw manier. Het kan ook zijn dat je simpel weg wel ziet wat er ontstaat, maar dat het voor jezelf zichtbaar wordt wat je hebt ervaren hebt. Daarnaast betekent expressie niet alleen op papier, maar ook fysiek, zodat je echt in lijf zit tijdens deze sessie. Uiteraard zal ook wederom je maatje aanwezig zijn, die op jou zal reageren. Hierdoor zullen wij beide nogmaals jou bij staan bij je proces.

 

Het mooie is dat wat je hebt gecreëerd, je dit op een ander moment altijd kan herpakken, kan voelen om je te begeleiden in het verdere proces van er wel-ZIJN. 

 

Met dit traject zal je altijd je maatje bij je hebben die je kunt wijzen op er wel-ZIJN. Om wel naar je gevoel te luisteren en jezelf te mogen overtuigen van wat je voelt. Zo wel je emoties die je ervaart, als je intuïtie. 

Waarom doe je dit traject?

 • Om beter om te kunnen gaan met je emoties en je gevoel. Iets waar je steeds meer in de knoop raakt, omdat niemand je hiermee leert omgaan, maar er wel steeds van alles van vindt. Daarbij popt het nog steeds op en je zou wel eens willen weten waarom het steeds oppopt.
 • Je hebt het gevoel dat je maatje je iets probeert te vertellen, maar je weet niet wat. Je durft ook niet op je gevoel te vertrouwen.
 • Telkens wordt je weer geraakt op je niet welkom en onveilig voelen. Je zou graag willen onderzoeken waarom je dit steeds ervaart en wat je kunt doen om het om te draaien.
 • Ook zou je meer vertrouwen willen hebben in het leven. Vaak vind je het leven maar zwaar en moeilijk. Het liefst zou je van de aardbol willen verdwijnen. Je verdwijnt het liefst verdwijn je in je hoofd of zoek je buitenom jezelf de lichtpuntjes, zodat je de pijn niet zo erg voelt. Maar het liefst zou je ook meer lichtpuntjes in je leven willen ervaren en dealen met de minder mooie dingen, zodat je volop van je leven kunt genieten.

Voor wie is dit traject?

 • Zij die het gevoel heeft hier niet thuis te horen hier op aarde en het gevoel heeft dat ze alleen maar in de weg zit bij andere met haar gevoel.
 • Zij die meer in haar hoofd zit, dan aanwezig in haar lichaam zijn.
 • Zij die het vertrouwen in haar gevoel is verloren, omdat haar gevoel niet aansloeg op wat andere ervaarde.
 • Zij die zich als zwart schaap en/of boeman ervaart.
 • Zij die het liefst in de natuur is samen met haar maatje.
 • Zij die zich veilig en welkom voelt bij haar maatje.
 • Zij die elke avond piekert in haar bed over wat ze wel niet allemaal heeft gezegd en gedaan. Terwijl ze niemand in de weg zat.
 • Zij die zichzelf het liefst stil houd, zodat ze niks verkeerd zal doen.
 • Zij die graag met dieren omgaat, dan met mensen.

Voor haar is het traject, als zij wilt onderzoeken in de natuur, met haar maatje en met mij wat zij nodig heeft om zich veilig en welkom te voelen. Ze wilt onderzoeken waar het gevoel van niet welkom en onveilig voelen vandaan komt en wat het haar komt vertellen.

Wil jij samen met mij op ontdekking in de natuur?

Wil je samen met je maatje onderzoeken waarom jij je onveilig en niet welkom voelt hier op aarde? Onderzoeken wat je nodig hebt? 

Hoe je omgaat met je emoties en gevoel en (weer) vertrouwen krijgen in het leven?

Praktische informatie

 • Dit traject bevat 8 sessies
 • Elke sessie duurt ongeveer 90 minuten
 • Je hond moet minimmaal 1,5 jaar zijn om deel te nemen
 • De sessies zijn in de natuur
 • Tussen elke sessie zit minimaal 2 weken

Wat is er inbegrepen?

 • Gratis kennimakingswandeling
 • Intuïtieve wandelingen
 • Een expressiesessie met je hond om intenties neer te zetten
 • Systemische consulten om te onderzoeken wat je nodig hebt en waarom je je op een bepaalde manier voelt
 • Telepathisch contact met je hond terug in contact te komen met je gevoel
 • E-mail contact

Dit allemaal om te vertrouwen op wie je in essentie bent, het gevoel dat je er wel mag ZIJN en dat samen met je wijze maatje aan je zijde, die je laat herinneren om bij je gevoel te blijven.

€933