LEER SAMEN COMMUNICEREN

Telepathie met je maatje

Tijdens Telepathie met je maatje, leer je contact te maken met je maatje door met hem/haar te communiceren. Je leert meer vertrouwen te krijgen in wat je voelt, want wat je voelt bij je maatje lijkt ook daadwerkelijk te kloppen. We zullen oefeningen doen om je daadwerkelijk meer naar je gevoel te brengen. Allemaal om jou de wijsheid van je maatje te laten ervaren en zoals al aangeven al meer jezelf te laten geloven in wat je voelt, omdat het gelijk z’n invloed heeft op je maatje en jou. Honden willen je een heleboel duidelijk maken, ze hebben ons veel door te geven en nu is onze taak om meer te luisteren naar wat we voelen. Zo kan de taal van de hond tot uitdrukking komen en leren wij hier meer op vertrouwen.

 

(Dit is een onderdeel wat ook in het Voelovertuiging traject zit.)

Mijn werkwijze

Allereerst zullen we een kennismakingswandeling inplannen die plaats zal vinden in het Oostpolderpark te Papendrecht om eerst te kijken of manier van werken je aantrekt en het voor beide partijen goed aanvoelt.

 

Vervolgens gaan we de eerste sessie inplannen die zich afspeelt in het Alblasserbos of Oostpolderpark te Papendrecht. 

 

Hier zullen we aan de slag gaan met dat wat je wilt weten van je hond. Waarom laat je maatje dit gedrag zien? Hiermee starten we de sessie en we beginnen met een oefening om contact te maken met je maatje.  Vandaaruit kijken we wat er mag ontstaan en voelen we met z’n drieën aan wat we qua oefeningen mogen doen om de wijsheid van je hond te mogen ontvangen.

 

De hoofdmoot is wel leren om bij je gevoel te blijven en hier uiteindelijk op vertrouwen, omdat je daadwerkelijk verandering ziet ontstaan bij je maatje. 

 

De oefeningen die ik gebruik zijn grootste gedeelte non-verbaal en echt per duo verschillend. Ik werk met wat er getoond wordt en wat dit duo nodig heeft. Daarbij observeer ik wat het lichaam van zowel je maatje als jou tonen. Dus “Ik zie dat Bello tegen je opspringt (wat doet dat met je?)” Of “Ik zie een glimlach verschijnen terwijl je vrijheid zegt”. Allemaal om je gewaar te maken van je lichaam, je gevoel en je emoties. Want wat wilt het je zeggen. Wat raakt je als Bello dat zegt? 

 

Honden willen je zoveel vertellen. Ze komen niet voor niks op je pad. Hun gedrag is niet om “moeilijk” te doen, maar om jou weer terug te brengen naar je gevoel, hierop te vertrouwen en het aankijken in wat je raakt.

Honden die triggeren zijn geen boosdoeners, maar boodschappers

Waarom doe je dit traject?

 • Je wilt je hond begrijpen
 • Je voelt dat je hond je wat wil vertellen
 • Je wil terug in contact komen met je gevoel
 • Je wil beter omgaan met je emoties, die je vaak overspoelen

Voor wie is dit traject?

 • Zij die het gevoel heeft hier niet thuis te horen hier op aarde en het gevoel heeft dat ze alleen maar in de weg zit bij andere met haar gevoel.
 • Zij die meer in haar hoofd zit, dan aanwezig in haar lichaam zijn.
 • Zij die het vertrouwen in haar gevoel is verloren, omdat haar gevoel niet aansloeg op wat andere ervaarde.
 • Zij die zich als zwart schaap en/of boeman ervaart.
 • Zij die het liefst in de natuur is samen met haar maatje.
 • Zij die zich veilig en welkom voelt bij haar maatje.
 • Zij die elke avond piekert in haar bed over wat ze wel niet allemaal heeft gezegd en gedaan. Terwijl ze niemand in de weg zat.
 • Zij die zichzelf het liefst stil houdt, zodat ze niks verkeerd zal doen.
 • Zij die graag met dieren omgaat, dan met mensen.

Voor haar is het traject, als zij wilt onderzoeken in de natuur, met haar maatje en met mij wat zij nodig heeft om zich veilig en welkom te voelen. Wilt onderzoeken waar het gevoel van niet welkom en onveilig voelen vandaan komt en wat het haar komt vertellen.

Wil je beter om kunnen gaan met wat je voelt en je hond ook beter aanvoelen en zo beter begrijpen?

Wat is er inbegrepen?

Je leert begrijpen wat je hond je wilt vertellen, meer omgaan met je gevoel, hierin vertrouwen en hierdoor altijd de wijze lessen van je hond duidelijk te ervaren. Nooit meer alleen op de weg naar jezelf recht geven op bestaan. Jij mag er ZIJN.

Vanaf €117